Virksomheder

Grønne planter til kontor

Grøn arbejdsplads med sund luft? Vi har, hvad der skal til. Vores udvalg af planter er baseret på baggrund af forskning fra Københavns Universitet.

Kontakt os med angivelse af, hvor mange m2 I har til rådighed - gerne med et billede af lokalerne - så sender vi et uforpligtende tilbud på et grønt arbejdsmiljø

Vi kan skaffe alle planter til alle typer behov, også planter, der ikke umiddelbart fremgår af hjemmesiden.

Ring til os på tlf. 89 80 08 89
Send en mail til: hello@hellonature.dk

Se planterne her.

Planter producerer ilt, og visse planter renser desuden luften for skadelige, flygtige stoffer. Skadelige stoffer, der findes i bl.a. computere, printere og gulvtæpper.

Grønne planter skaber et bedre indeklima på arbejdspladsen, ligesom tilstedeværelsen af planter øger koncentrationen og modvirker hovedpine. Det skyldes bl.a. planters evne til at absorbere CO2 og andre stoffer fra luften.

Når mængden af CO2 og øvrige stoffer stiger i et lokale, opleves ofte gener i form af hovedpine, unormal træthed og koncentrationsbesvær. Levende planter kan afhjælpe disse gener, ligesom hyppig udluftning også anbefales.

Planters miljøpsykologiske virkning er også relevant. Undersøgelser viser, at planter beroliger mennesker - ligesom det virker beroligende at færdes i naturen. Man mener også, at planters tilstedeværelse kan sænke blodtrykket hos mennesker, og at planter generelt virker afstressende.